Akció!

Szemtréner, látásjavító, Hollywood

0 out of 5

2 990 Ft

4 készleten

Leírás

  • alkalmas fáradt szem trenírozására
  • javíthat a látás élességén
  • csökkentheti a dioptriák számát

Hogyan működik?

A szemüveg lencse helyét átlátszatlan, sötét anyagú, lencse formájú lappal helyettesítik, melyre apró lyukakat fúrtak. A szem az apró lyukakon keresztül kis koncentrációval ki tud látni és olvasási távolságban lévő tárgyakról, szövegekről éles képet tud alkotni.

A sok apró koncentráció tornáztatja a szemizmokat, melyek idővel jobb tónusba kerülnek és a szemtréner használója a látásélesség javulását, esetlegesen a szükséges dioptriák számának csökkenését tapasztalhatja.

Hogyan használja?

Számítógépes böngészéshez, de nem kifejezetten nagy sebességű játékok játszásához javasolt. Olvasás, vagy chat alkalmazások használata közben jobban érvényesül a hatása. Keresztrejtvény fejtésre vagy akár kézimunkázásra is elővehető, szinte észrevétlenné tud válni a használata.

TV és egyéb mozgóképre csak rövidebb időre és kisebb gyakorlat után tegyen kísérletet.

Mint sok más helyen, itt is érvényesül a fokozatosság elve. Kezdje el egy perces rövid gyakorlattal az ismerkedést, olvasson nagyobb betűket, napi 4-5 alkalommal is próbálhatja, de minden alkalommal csak 1-1 perc erejéig. Pár nap múlva a viselési időt megemelheti 2-2 percre, és így tovább, 3-5 majd alkalmanként 10 percre. Ekkor már apró betűket is stabilan fog tudni olvasni. Ahogy kényelmesnek érzi, ezen az időtartamon túl is használhatja. A tapasztalatok szerint 15 perces alkalmankénti szemtorna meg fogja tenni a hatást.

Vásároljon most szemtrénert és ajándék pótszemüveget kap!
Kizárólag amíg a készlet tart.

0 out of 5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemtréner, látásjavító, Hollywood” értékelése elsőként


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.